top of page

Tietosuojaseloste 18.2.2023

TeemuQin asiakasrekisteriä ylläpidän minä, eli 

 

Teemu Suuntamaa
Susitie 21 as 13
00800 Helsinki
teemu.suuntamaa(at)gmail.com

Eli laitan yksinkertaisesti yhteystietosi talteen mikäli otat minuun aktiivisesti yhteyttä tai kirjaudut sähköpostilistalle. Kerään niitä asiakassuhteen hoitamista varten. On kätevää jos voin ottaa sinuun tarpeen tullen yhteyttä, esim. jos sovittu tapaaminen pitää peruuttaa. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on oikeutettu etu ja lakisääteiset velvoitteet.

Kerään tietoja myös, jotta voin tarpeen tullen tiedottaa tapahtumista, julkaisuista ja vastaavista palveluista. Eli jos olet ottanut minuun yhteyttä, saatat saada ajoittaista sähköpostia. Postituslistalta voi poistua klikkaamalla. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

Antamasi yhteystiedot tallennetaan yrityksen asiakastietoihin eli sähköpostilistalle tai omiin yhteystietoihini. Säilytän yhteystiedot henkilökohtaisesti eikä niitä jaeta ulkopuolisille. 

 

Nettisivulla toimii välttämättömien evästeiden lisäksi toiminnallisia, analyyttisia ja mahdollisesti kolmansien osapuolien evästeitä. Näistä voit kieltäytyä.

 

Seuraavat palvelut keräävät anonyymiä tietoa sivuilla vierailuista ilman henkilökohtaisia tietoja: Google Analytics ja Wix Visitor Analytics.

Sivuilla vierailun perusteella saatetaan (tuskin) tehdä kohdennettua mainontaa.

Jos et halua enää saada tiedotteita palveluista tai blogiteksteistä, ja saat niitä, pahoittelen spämmiä. Voit käsittääkseni klikkaamalla poistua postituslistalta. Jos tämä ei onnistu ja ärsyttää, laita minulle sähköpostia, niin korjaan asian.

Näihin tietosuojakäytäntöihin saattaa tulla muutoksia. Muutokset näkyvät vähintään tällä sivulla.

 

Jos sinulla on huomautettavaa yrityksen tietosuojakäytänteisiin liittyen, laita minulle viesti.

Voit siis tarkistaa rajoittaa tai kieltää yhteystietojesi käytön tai myös tehdä halutessasi valituksen valvontaviranomaisille. 

bottom of page