top of page

Shiatsu, sisäiset harjoitukset ja taolainen perinne 

TeemuQi

Moniorgasmiset taidot miehelle


Kolmella tapaamiskerralla tarkastellaan moniorgasmisuuden ja siihen liittyvän seksuaalivoiman ohjaamisen lähtökohtia biologisesti miehen näkökulmasta, kiinalaisen (ja ”taolaisen”) seksiharjoitusten perinteen mukaisesti.


Tavoitteena on, että osallistuja saa valmiuksia moniorgasmisten mahdollisuuksiensa kehittämiseen: oppii havainnoimaan ja hillitsemään omaa kiihottumistaan, oppii erottamaan siemensyöksyn orgasmista, oppii ohjaamaan viileää kivesenergiaa ylös päähän, saa oman harjoittelun kautta alustavaa tuntumaa moninkertaisiin siemensyöksyttömiin orgasmeihin, ja oppii arvioimaan itselleen sopivaa siemensyöksyjen välistä aikaa. Tämä luo pohjaa omien voimavarojen paremmalle säätelylle, tyydyttävän nautinnon lisäämiselle ja tasapainoiselle suhteelle omaa seksuaalisuutta kohtaan. Taitoja on harjoiteltava, mutta mikä sen mukavampaa.


Aihetta tarkastellaan kurssitilassa keskustelun ja ei-seksuaalisen kehokeskeisen harjoittelun kautta. Melko mutkaton puhetapa on edellytys aiheen käsittelylle, mutta kaikki intiimimpi harjoittelu jää käytännön tasolla osallistujan kotiläksyksi. Kurssilla tehtävät harjoitukset ovat valmistelevia, tarkoituksena rentouttaa, avata, kehittää herkkyyttä omaa kehoa kohtaan ja opetella taitoja, joita voi hyödyntää seksuaalisen kokemuksen syventämiseksi, yksin, ja yhdessä kumppanin kanssa. Liikeharjoitusten lisäksi näitä ovat mm. vatsahengitys, keskittymisharjoitus, virtsasuihkun pysäyttäminen (wc-käynnillä), pc-lihasharjoittelu ja viileä imu eli kiveshengitys. Lisäksi kuvaillen läpi käydään intiimejä kotona tehtäviä harjoituksia, joihin liittyy sukuelinten suoraa koskettamista.


Osallistumisen edellytyksenä on, että olet syntynyt kassit jalkovälissä ja ne ovat siellä yhä. Kyseessä ei ole terapiakurssi, lähtökohta on, että suhtaudut omaan seksuaalisuuteesi kohtuullisen ongelmattomasti. Harjoittelu voi kuitenkin auttaa ylittämään omaan seksuaalisuuteen liittyviä haasteita, kuten erektiohäiriöt tai ennenaikaisen siemensyöksyn. Kurssin voi auttaa ensisijaisesti syventämään ja rikastamaan seksuaalista kokemusta. Se myös todennäköisesti muuttaa perspektiiviä, sillä aihepiiriin sisältyvät siemensyöksyn hillitseminen (”ei vielä, ei niin usein”), siemensyöksyn ja orgasmin erottaminen, moninkertaiset orgasmit (ilman ejakulaatiota), itsetyydytyksen ja rakastelun keston pidentäminen ja sen laadun lisääminen herkkyyden kehittämisen ja kehotietoisuuden kautta.


Oman harjoittelun myötä opitaan rauhallisesti viipyilemään tilassa, joka avautuu nautinnollisen kiihottumisen ja siemensyöksyn rajan yli menemisen väliin. Vaikka tietyt fyysiset ja sellaisina kömpelötkin menettelytavat alkuun helpottavat itsehillinnän saavuttamisessa, lopulta kyse on pitkälti siitä, että itsetyydytyksessä tai seksin aikana osaa malttaa ajoissa voidakseen jatkaa pidempään. Tällöin nautinto ja seksuaalienergia saavat aikaa kehittyä.


Menestyksen saavuttaminen harjoittelussa edellyttää sitä, että seksuaalienergian aistimusta opitaan ohjaamaan sukuelimistä selkärankaa ylös kohti päätä. Tämä liittyy keskeisesti kulkureittiin ylös selkärankaa ja etulinjaa alas. Kurssin keskeinen yhdessä tehtävä harjoitus on kiveshengityksen opettelu. Se auttaa avaamaan seksuaalienergian kulkureittiä ja ohjelmoimaan kehoon mallia, jossa seksuaalienergia, ulospurkautumisen sijaan, ohjautuu ylöspäin, jolloin sitä voidaan hyödyntää edesauttamaan tasaisempaa vireystilaa, suurempaa luovuutta ja mentaalista kirkkautta. Aivan olennaista on myös tämän energia-aistimuksen tuominen takaisin alas.


Kurssilla nojataan kirjan Moniorgasminen mies (Mantak Chia, Doglas Abrams Arava, suom. 2010) lähestymistapaan.

___


Aika: toukokuu 2023, la 13.5. klo 13-16, su 21.5. klo 15-18, su 28.5. klo 15-18

Paikka: TeemuQi työhuone, Susitie 21, Länsi-Herttoniemi

Kesto: 3 x 3 h

Hinta: 90€

Ohjaa: Teemu Suuntamaa


Ilmoittautumiset (viimeistään 10.5.2023):

teemu.suuntamaa(at)gmail.com tai tekstiviestillä 0405145972


Huom. Ajoissa maksettua kurssia pidetään ilmoittautumisena. Tila kestää enintään seitsemän osallistujaa.


Käytännön asioita: tila työhuoneella on pieni ja tiivis, osallistujien on hyvä valmistautua siihen, ettei henkilökohtaista tilaa ole metrikaupalla.
Comments


bottom of page